Završnica skozi celo leto ponuja vrsto samostojnih in skupinskih športnih ali drugih prostočasnih aktivnosti za posameznike, družine, šolske in mladinske skupine, družabna srečanja v naravi, izletnike in turiste, pohodnike, planince, plezalce in druge obiskovalce.

V Rekreacijskem parku Završnica okrepimo svojo kondicijo in poskrbimo za svoje zdravje, lahko pa si samo preprosto oddahnemo med lahkotnim sprehodom v prečudoviti naravi ali pa samo uživamo.

Prostor za večje družabne dogodke

20160618_175446-1-1024x768

V neposredni bližini jezera ob otroškem igrišču je večja travnata površina, ki sprejme do 200 udeležencev. Na njem je pokrit prostor, ki omogoča izvedbo nastopov in družabnega programa, dostop do električnega priključka, pitne vode in kemični WC. Dogovorite se lahko za dodatno postavitev miz. Na voljo je od maja do oktobra za organizacijo prireditev, srečanj, družabnih iger, rekreativnih in športnih tekmovanj ter piknikov.

Najamete lahko šotor za cca 100 oseb, z odrom in plesiščem. Primeren je za organiziranje raznih družabnih dogodkov kot so pikniki, obletnice, poroke, ipd.

TRIJE PROSTORI ZA PIKNIK

image description